Megérkezett az ősz és vele együtt a hideg éjszakák és hűvös hajnalok időszaka. Most talán azokban is felmerül a nyílászárócsere szükségessége, akik eddig nem fontolgatták. Neked is feltehetően egyre több a munkád, és biztosan arra törekszel, hogy minden megrendelésnek eleget tegyél. Nem elegendő persze elérhetőnek és profinak lenni: a munkadíjad kifizetését a legtöbben bankkártyával szeretnék nálad rendezni, még akkor is, ha nem ez az, amit köszönés után elsőként említenek. Ugye nem szeretnél csalódást okozni az ügyfeleidnek?

Kalapács, véső, fúrógép – ezek a szerszámok a legtöbb háztartásban megtalálhatók. De mi a helyzet a vízmértékkel, a sniccerrel vagy a kinyomópisztollyal? Utóbbiakat már nem egy barkácsolásnak szentelt hétvégén, sokkal inkább olyan hosszabbra nyújtható folyamatok során szokás elővenni, ami szakembert és sok türelmet igényel. Nem kérdés, hogy az ablakon kisurranó meleg egyik legjobb ellenszere a nyílászárók cseréje, de ha egyszer már az ember felújításba kezd és azt egy olyan profira bízza – amilyen te is vagy – hajlamos több dolgot is felújítani vagy kicserélni. A számodat tárcsázók között biztosan lesznek olyanok, akik az első megbeszélés alkalmával még csak tájékozódni szeretnének, mert anyagi okokból vagy a te leterheltséged miatt nem fogják tudni azonnal megrendelni az új ajtót, ablakot és így a beszerelésükhöz szükséges munkát, szolgáltatást sem tőled. Érdemes azonban már ebben a korai szakaszban hangsúlyoznod, hogy bár lehetséges, az otthonuk átmenetileg csatatérré változik, megéri kivárniuk a végét. Ezzel akár az anyagiak rendezésére is utalhatsz és megnyugtathatod őket, hogy fognak tudni nálad akár kártyával is fizetni. Miért fontos ez?

Ha még nem vagy kártyaelfogadó, akkor eláruljuk, hogy ez egyike azoknak a digitális megoldásoknak, amelyekkel mindent jóval gyorsabban el lehet intézni, mint a hagyományosnak számító papír alapon. Ha a megrendelőd kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Kedvet kaptál? Akkor máris elmondjuk, hogyan válj kártyaelfogadóvá! Például vedd elő az Androidos okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod a készüléked és már készen is vagy!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek