Vízhiányos, a napon megpirult bőrrel érkeznek hozzád a vendégek és mind abban bíznak, hogy csodát teszel az arcukkal? Ha erre nem is vagy képes, a tanácsaiddal és a minőségi, kiváló alapanyagokkal rengeteget tehetsz azért, hogy a hozzád fordulók úgy érezzék, újjászülettek. A kezelés végén senki sem szeret készpénz után kutatni a tárcájában: sokkal egyszerűbb bankkártyával fizetni. Ugye ezt már nálad is megtehetik?

A bőrápolásra és a külső-belső hidratálásra kánikulában is oda kell figyelni, sőt, olyankor kell csak igazán! Sokan hajlamosak vagyunk az izzadt, fénylő bőrt összekeverni a hidratálttal, és az olajos érzet elkerülése érdekében akár ki is hagyjuk a reggeli/esti rutin egyik legfontosabb lépését. Biztosan te is szoktad javasolni a vendégeidnek, hogy ha a testes krémeket túl nehéznek találják nyáron, használjanak zseléket, géles ápolókat vagy arcpermeteket, hiszen ezekkel is meg lehet akadályozni, hogy a bőr kiszáradjon. Ma már egyre többen kérik a környezetbarát, azaz a tartósítószerektől, színezékektől, illatanyagoktól mentes termékeket még akkor is, ha ezekért jobban a zsebükbe kell nyúlniuk. Ha a kozmetikádban te magad is ilyeneket használsz és a termékek vásárlására is lehetőséget biztosítasz, akkor nagyon kedves gesztus lehet, ha termékmintákkal engeded útjukra a vendégeidet. Így az egy-egy egyedi kezelés során választott, otthon is biztonsággal használható krémeket, radírokat és pakolásokat mindenki nyugodtan, vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálhatja. Ha pedig beválnak, biztosan vissza fognak térni a termék nagyobb kiszereléséért.

Ne feledd, hogy amikor fizetésre kerül a sor, jóval kényelmesebb, ha nem kell készpénzzel foglalkozniuk, ráadásul a bankkártya-használat szabadabbá is teszi őket: előfordulhat, hogy olyasmit is választanak, amire a náluk lévő készpénz nem lett volna elég. Ezért tesszük föl most mi is a legfontosabb kérdést: ugye a te kozmetikádban is elérhetőek digitális fizetési megoldások?

A digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a saját számláidat is! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell neked vagy a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál.

Ha még nem tudsz igennel felelni a fenti kérdésre, akkor eláruljuk, mit kell tenned hozzá. Vedd elő az okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz? Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, a kártyaelfogadás ugyanis ma már alap! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek