A tiszta vízről, a jó alapanyagokról és a fenntarthatóságról rengeteg dolog eszébe juthat az embernek. Kozmetikusként feltehetően te is állatokon nem tesztelt termékekkel dolgozol, kiváló, friss alapanyagokból készült, esetleg házilag kevert krémekkel, pakolásokkal kényezteted a vendégeidet és mosható, puha textilkorongot használsz vatta helyett. Vagyis nagyon jó úton haladsz a tökéletesség felé, feltéve, ha azok a vendégek is eszedbe jutnak, akik már alig hordanak maguknál készpénzt és a te szalonodban is a kártyás fizetést választanák, ha lehetne.
Ugye lehet?

Haladni a korral. Hányszor halljuk ezt! Mostanra már valóban leáldozott a pattintós erszényekből büszkén kiguruló gyémántfélkrajcárok kora. A koszos, fénytelen, zöldre színeződött érmék után való matatásnak is befellegzett, és azt is egyre kevesebbet hallani a vendégektől, hogy: „Reggel még volt nálam egy csomó apró, de most nem találom.” A pénztárcánkat is nyomó, súlyos problémák persze nem itt kezdődnek, és nem is merülhetnek ki az apró utáni vadászatban. A szépség drága mulatság, így aztán senkinek nem jutna eszébe egy zsák érmét a masszázságy lábánál hagyni fizetség gyanánt, előbb-utóbb elő kellene kerülniük a papírpénzeknek is. De valóban elő kell? Hidd el, hogy a legkevésbé sem!

Az ujjaiddal dolgozol egész nap, minden vendéged után kezet mosol és fertőtlenítesz. Leginkább így tudod megígérni, hogy nálad a jó illatú, kisimult, hamvas vagy hamvassá varázsolt arcbőr nemcsak szép, de makulátlanul tiszta is. Csakhogy miközben hangsúlyozod számára, hogyan halványíthatók a májfoltok és miért kötelező a fényvédő használata, elmélázhatnál az ő és a saját érdekedben azon is, hogy készpénzmentes szalonná válsz. Olyan szolgáltatóhellyé, ahol egyetlen mozdulattal lehetséges az anyagiakat rendezni. Ahol nem csörög a fémpénz és nem ropog a bankó sem. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Kapd elő a mobilodat! Ne félj, nem arra biztatunk, hogy telefonos segítséget kérj, vagy böngészni kezdj! Éppen azt mondjuk, hogy csak egy mobilalkalmazás kell ahhoz, hogy Telefonterminált varázsolj magadnak. Készpénzből sokkal kevesebb, elégedett vendégből pedig biztosan több lesz majd, ha így teszel!

Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, hiszen a kártyaelfogadás ma már alap! Ráadásul népszerűbb is lehet a vállalkozásod másokénál, és kártyával is kaphatsz borravalót!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek