Hányszor hallottad már a vendégeidtől, hogy olyan frizurát szeretnének, ami otthon, egy hajmosással később is pont ugyanolyan, mintha profi szakember dolgozott volna rajta? Tudjuk, hogy a hajformázó készítményeknek és a csodatévő elektromos eszközöknek hála ez ma már nem is olyan teljesíthetetlen kívánság. Ezért elárulunk egy olyan titkot, amire viszont feltehetően nem gondoltál, ellenben majdnem ugyanennyire fontos a vendégeidnek: a székből felemelkedve mindenki arra vágyik, hogy a fizetés csak egyetlen mozdulatig tartson, vagyis arra, hogy bankkártyával is fizethessen nálad. Megmutatjuk, hogy ez utóbbit hogyan tudod egyszerűen teljesíteni!

A kollégáiddal biztosan egyetértetek abban, hogy ha a vendégeitek haját korábban profi módon levágtátok, akkor még hosszú ideig tökéletesen áll nekik, hiába volna már esedékes egy következő látogatás a szalonotokban. Ha mesterfodrász vagy, akkor az általad készített frizurák viselőinek is ritkábban kell a számodat tárcsázniuk, de lehet, hogy a kikapcsolódás, a fejmasszázs és az illatos, fényt és volument adó készítmények miatt ezt mégis egészen gyakran megteszik. Mivel a nyár a pihenésről és a feltöltődésről szól, hadd javasoljunk egy kis szabadságot – neked és a hajkoronáknak is!

A hajszárítót és a hajvasalót a kánikulában talán nem esik nehezünkre kihagyni a napi rutinból, nem is beszélve arról, hogy a napsugárzásnak kitett hajszálakat így egyik sem szárítja majd tovább. Ha te magad is a természetes megoldások híve vagy, nyugodtan mondd a vendégeidnek, hogy a búzasör is kitűnő hidratáló, az élesztő gyönyörű fényt ad, a citromlétől pedig hamvas, ragyogó szőke tincseik lesznek. Hidd el, hogy ettől még nem fogják elutasítani a legközelebbi látogatásukkor a polcodon illatozó samponokat és balzsamokat, sőt, lehetséges, hogy otthonra is vásárolnak majd belőlük. Ne feledd, hogy akár a szolgáltatás kifizetése, akár a termékek vásárlása miatt kattog a pénztárgéped, a vendégeid fejében csak az jár, hogy vajon nálad is tudnak-e kártyával fizetni. Ugye a te válaszod is az, hogy igen?

Ha még nem vagy a digitális megoldások híve, akkor hadd áruljuk el, mi a legjobb benne! Először is az, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban és egyszerűbben el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted az összes számládat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégednek sem!

Még nem vagy kártyaelfogadó? Máris elmondjuk, hogyan válhatsz azzá. Például a legegyszerűbben úgy, hogy letöltesz az okostelefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod azt, és már készen is vagy!

Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is! Ne feledd, hogy az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek