Ahogy beköszönt a melegebb évszak, sok autós és motoros indul útnak, hogy élvezze a szép időt és a kikapcsolódás nyújtotta élményeket. A járművek intenzív használata és a hosszabb utak miatt a szerelőknek is több ilyenkor a munkája. Ahhoz, hogy minden ügyfeledet maradéktalanul kiszolgálhasd, elengedhetetlen, hogy bankkártyával is tudjanak fizetni nálad. Éppen ezért nem árt mielőbb beszerezned egy terminált!

A tavaszi-nyári időszakban egyre inkább szükség lehet az autók és motorok karbantartására, javítására, mert rengetegen indulnak útra ilyenkor, ami bizony megterheli a járműveket. Ezért sokan fordulnak szerelőhöz, hogy segítséget kérjenek a szervizelésükben. A hosszabb utak és az intenzívebb használat miatt a járművek műszaki állapota egyre nagyobb igénybevételnek van kitéve. A melegebb időjárás ráadásul tovább súlyosbíthatja a problémákat – elég csak a hűtőfolyadék vagy az olaj szivárgására gondolnunk. A hűtőrendszer és a klímaberendezés is intenzívebben működik a külső hőmérséklet emelkedésével, ezek karbantartása szintén kulcsfontosságú a biztonságos utazás érdekében.

Ne csodálkozz tehát, ha autó- vagy motorszerelőként egyre több ügyfél jelentkezik nálad általános átnézésre, kisebb javításra vagy épp nagyobb problémával, amit utazás előtt feltétlenül meg kell oldanod. Sajnos a tökéletes szaktudásod, a rendben tartott műhelyed, a kifogástalan ügyfélkezelésed ma már önmagában nem elegendő ahhoz, hogy népszerű legyél szerelőként. Van például egy fontos dolog, ami a legtöbb ügyfél számára olyan természetes, mint számodra az évenkénti olajcsere: ez pedig a bankkártyás fizetési lehetőség biztosítása.

Te tudod a legjobban, hogy sok olyan probléma történik egy autóval vagy motorral, ami a tulajdonost váratlanul éri, és azonnal el kell, hogy jusson szervizbe, azaz hozzád. Ma már kevesen hordanak maguknál akkora mennyiségű készpénzt, amivel rendezhetik a hirtelen keletkező költségeket. Jóval több ügyfélre, megrendelésre tehetsz szert, ha kártyaelfogadóvá válsz. Milyen előnyökkel jár, ha a vendégeid kártyával is fizethetnek nálad? Gyakorlatilag akár te is azonnal befizetheted a számláidat és rendezheted egyéb kiadásaidat is. Egy hónapban akár több órát is megspórolhatsz azzal, hogy nem állsz sorba készpénzért a bankautomatánál. Ráadásul ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak annyit kell felelned elégedetten, hogy „Persze!”, amikor ügyfeleid arról kérdeznek, lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid akár kártyával is fizethessenek nálad? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek