A nálad elérhető szolgáltatás egy szépészeti-egészségügyi beavatkozás, igaz? Ugyanolyan, mintha az ember fodrászhoz menne. Illetve teljesen más, mert a vendégeidnek négy lába van és olyan testre szabott kényeztetést kapnak, amit a gazdájuk is megirigyelne. A kutyatartók szívesen, a szőrös vendégek olykor vonakodva közelítik meg a szalonodat. Utóbbiakat nehezebb jobb belátásra bírni, a gazdiknak viszont nagyon könnyen bearanyozhatod a napjukat. Elég annyit mondanod, hogy nálad kártyával is tudnak fizetni!

Tudjuk, hogy mindent megteszel a vendégeidért. Lehetséges, hogy azok közé tartozol, akik úgy vélik, hogy a bűzmirigy kinyomkodásához nem kell időpontot kérni az állatorvoshoz: te is szívesen megcsinálod, mert az állat jobban érzi magát utána. A gazdi azért is nagyon hálás, ha megvizsgálod a kutya fülét és onnan is eltávolítod a szőrt, illetve szólsz, ha gyulladással találkozol. Azt is tudod, hogy nem minden kutya koptatja el a körmét, ezért némelyikük manikűrt, vagy legalábbis körömvágást igényel. És persze minden kétlábú vendéged imádni fog, ha jelzed számára, hogy vannak a kedvencén olyan bőrproblémák vagy akár kisebb sérülések, amiket ő nem vett észre.

Egy jó kutyakozmetikus pontosan tudja, hogy egy adott kutyafajtának milyen szőre van, és azt hogyan kell kezelnie. Másképpen bánsz a rövid és másképp a hosszú szőrű fajtákkal. Tudod, hogy a máltai selyemkutyának például haj borítja a testét, ami nem hullik, ám fésülést igényel. Egy filcesedő szőrű pulival vagy egy komondorral azonban egészen más a helyzet: nem szabad ugyanúgy nyírni, fürdetni, trimmelni vagy szárítani, mint a többi négylábút. Ezeket az ebeket gyakran látjuk rasztafrizurával flangálni az utcán. Tudjuk, hogy ezt neked köszönhetik.

De térjünk át a gazdikra! Hiszen a kezelés végeztével ők rendezik a számlát. Ha szeretnéd, hogy a fizetés pillanatában is maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásoddal, bátran mondd nekik, hogy már kártyával is fizethetnek Nálad! Egy letölthető alkalmazásnak köszönhetően ugyanis varázsütésre Telefonterminált csináltál a mobilodból. Ez tényleg ilyen egyszerű! Így lehet a szalonodból bankkártya-elfogadó kutyakozmetika.

Miért érdemes elfelejtened a készpénzt? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!
  • A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek