Villanyszerelőként dolgozol és az ügyfeleid minden felújítást a nyáron akarnak elvégeztetni? Megértjük, ha folyamatosan csörög a telefonod, hiszen júniusban sokan mennek szabadságra, és a legtöbbjüknek csak ilyenkor jut ideje a lakással vagy a kerttel foglalkozni. Tudjuk, hogy mindenki számára profi szolgáltatást nyújtasz, így csak egy kérdésünk maradt: lehet nálad már akár kártyával is fizetni? Ha még esetleg nem váltál volna kártyaelfogadóvá, olvass tovább és elmondjuk, miért fontos a digitális fizetés lehetőségének biztosítása az ügyfeleid számára!

Egy villanykörtét mindenki be tud csavarni, de a komolyabb – és igazi szakértelmet igénylő – munkákkal már téged keresnek meg. A nyár beköszöntével az emberek egyre több időt töltenek a teraszukon vagy a kertjükben az esti órákban is, gondoljunk csak a grillpartikra és a családi összejövetelekre! Persze, aki komoly felújításra adja fejét, az nem pusztán új világítástechnikát kér majd tőled. Lehet, hogy egy festést követően új konnektorokkal és villanykapcsolókkal lesz dolgod, vagy konyhai és fürdőszobai gépeket kell beszerelned egy-egy kisebb helyiségbe. A frissítő, nyári esőknek is gyakori velejárója, hogy az elektromos kapucsengők meghibásodnak és a lakók nem tudnak bejutni a házaikba, lakásaikba. Akivel ez történik, annak felbecsülhetetlen egy gyorsan a helyszínen termő szakember, amilyen te is vagy. Az ügyfeleid biztonságérzetét is növeled azzal, ha stresszhelyzetben megnyugtatod őket; hidd el, nagyon hálásak lesznek érte! Amikor pedig a fizetésre kerül a sor, bőséges borravalóra számíthatsz, ezt se feledd! Tudtad, hogy akkor is kaphatsz borravalót, ha valaki bankkártyával fizet nálad?

Ez is egyike azoknak a digitális megoldásoknak, amikben az a legjobb, hogy mindent jóval gyorsabban el lehet intézni velük, mint hagyományos, papír alapon. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Kedvet kaptál? Akkor máris elmondjuk, hogyan válj kártyaelfogadóvá! Például vedd elő Android típusú okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod a készüléked és már készen is vagy!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek