Sári László mesterember vállalkozása 2015 nyarán indult, csapatával elsősorban olyan munkákat vállalnak, amelyeket általában a szakemberek nem végeznek el, például villanykapcsolók és konnektorok cseréje vagy lámpák felhelyezése. Odaadó munkájuknak köszönhetően valamennyi lakás, ahova hívják őket, egy szempillantás alatt lakhatóvá és otthonossá válik. ?

Videónkból te is megtanulhatod a laminált parketta lerakásának lépéseit, illetve megismerheted Laciék kártyaelfogadással kapcsolatos tapasztalatait. Gondoltad volna, hogy ügyfeleik többsége a kártyás fizetést részesíti előnyben? A szolgáltatásokért 2019 óta lehet náluk akár kártyával is fizetni, és ma már a vállalkozásuk összes autójában megtalálható a terminál. Elmondása szerint így sokkal gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb és biztonságosabb a fizetés.

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek