Itt az október! Ez az a hónap, amikor napközben akár egy vastag pulóverben is sétálgathatunk, egyes napszakokban viszont olyan hűvös van, hogy elő kell venni a télikabátunkat. Így van ez a kutyákkal is: ők is annak örülnének, ha magukra kaphatnának valamit a hűvös estéken, hajnalokon. Profi jótanácsaidat nem tudjuk überelni, azt viszont megkérdezzük: nálad lehet kártyával fizetni? A gazdik ugyanis ennek örülnének a legjobban!

Bizonyára sok olyan kutyatartó megfordul nálad, aki az átlagosnál jobban odafigyel kedvence megjelenésére és kabáttal, poncsóval, sőt akár kutyalábbelivel látja el legjobb barátját. Igaz, hogy a téli mínuszokban egyes fajták könnyen megfázhatnak, ha csak „szőröstül-bőröstül” viszik őket sétálni, de te tudod a legjobban, milyen sokat számít az, ha a nyári frizurától eltérő módon nyírják meg őket. Ahogy a gazdik is ragaszkodnak a kedvenc hajápolójukhoz vagy hajkeféjükhöz, úgy az ebek számára is számtalan termék áll rendelkezésre, amikből a legtöbb esetben neked kell választanod. A gazdi egész biztosan hálás lesz, ha a hosszú szőrű fajtákat egy jó alapos fésülés után engeded csak haza, és így mindjárt kevesebbet kell majd porszívózniuk szőrhullajtó lakótársuk után. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a kutyák többsége nem viseli el magán az illatosított termékeket, ezért az a legjobb, ha illatmentes fürdetőt használsz, így a jószág nem fog a kozmetikád utáni sarkon azonnal a sárba hemperegni, hogy megszabaduljon a zavaró illattól. Eláruljuk azt is, mivel járhatsz igazán a vendéged kedvében? Noha ez a megoldás az ebet talán hidegen hagyja, a gazdija biztosan nagyon fog örülni annak, ha lehetővé teszed számára, hogy kártyával fizethesse ki a kozmetikai kezelést.

Tudtad, hogy a digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni? Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell neked vagy a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál.

Ha még nem vagy kártyaelfogadó, akkor eláruljuk, mit kell tenned, hogy azzá válj! Vedd elő például az Androidos mobilodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz? Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, a kártyaelfogadás ugyanis ma már alap! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek