Egyre többet süt a nap, sokasodnak a szabadtéri programok és lekerülnek rólunk a nehéz téli ruhák. Egyre több vendéged jelentkezik be hozzád arctisztításra, és ha elérhető nálad a szolgáltatás, akkor bizonyára gyantára is. Tudjuk, hogy a legjobbat akarod nekik, ezért arra biztatunk, ne csak a bőrüket ápold, hanem a kényelmükkel és az idejükkel is törődj azáltal, hogy lehetővé teszed számukra a kártyás fizetést. Most azt is megmutatjuk, mindez milyen egyszerű!

Lesz olyan fiatal vendéged, aki nem a szarkalábak vagy a ráncok miatt aggódik, csak egy alapos tisztítást szeretne. Persze az idősebbeknél is előfordul, hogy pattanások vagy mitesszerek jelennek meg a bőrükön, főleg az arc alsó részén, amit az elmúlt két évben sokszor maszkkal takartak el. Mindannyian tudjuk, hogy az otthoni nyomkodás nem igazán segít, legfeljebb abban, hogy további gyulladást vagy hegeket okozzunk magunknak, de szakemberként a te feladatod, hogy ezt minden alkalommal hangsúlyozd a vendégeidnek. Akik rendszeresen járnak hozzád kezelésre, talán könnyebben meg tudják állni, hogy az arcukhoz nyúljanak. Az új látogatókat pedig meg kell győznöd, hogy inkább tőled kérjenek időpontot, mielőtt bezárkóznának a fürdőszobába.

A bőr hidratálásával kapcsolatban is rengeteg a tévhit. Sokan nem tudják, hogy a gyulladt, pattanásos bőrt hogyan érdemes hidratálni, és félnek attól, hogy ha rákennek valamit, rosszabb lesz a helyzet. Ha ilyen problémával fordul hozzád a vendéged, tudnod kell, hogy a tanácsaiddal nem pusztán az arcbőre állapotát, hanem a lelkét, a közérzetét is befolyásolhatod. A kozmetikusunkkal való kapcsolat ma már majdnem olyan intim, mint a fogorvosunkkal vagy a nőgyógyászunkkal, ezért arra kell törekedned, hogy a vendéged bízzon benned és merjen tanácsot kérni tőled. Ide tartozik az a helyzet is, amikor a kezelés végeztével fizetésre kerül a sor. Ha azzal a kérdéssel találod szemben magad, hogy nálad lehet-e kártyával fizetni, a legjobb, ha igennel felelsz. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy egy alkalmazás segítségével Telefonterminállá alakítod a telefonodat. Egyszerű, ugye?

Miért fontos, hogy elvégezd ezt a pár perces műveletet? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek