A szalonodat fölkeresők szépülni mennek hozzád, te pedig mindent megteszel azért, hogy még jobb bőrben távozzanak, mint ahogyan betértek hozzád. Ez nem könnyű feladat, hiszen nemcsak az arcbőrükkel kell foglalkoznod, hanem egy kicsit a lelkükkel is. Noha a fizetésre csak a kezelés végén terelődik a szó, azzal, hogy kártyával is fizethetnek nálad, biztosan mosolyt csalsz az arcukra!

Természetes alapanyagokból készült maszkokkal és gyorsan ható, tápláló pakolásokkal töltöd a napot. A természet megújulása a vendégeidet is felfrissülésre sarkallja; nem csoda, ha ilyenkor sokan keresik a bőrmegújító vagy peelingkezeléseket. Mivel vannak, akik a természetes, kemikáliákat nem tartalmazó készítményeket részesítik előnyben, érdemes neked is beszerezned párat az illatanyag-, szulfát- és parabénmentes krémekből, lemosókból. Fontos, hogy a kozmetikád is nyugtató és egyben frissítő illatot árasszon az ajtón belépve: az édesnarancs és citrom illóolajjal például igazi mediterrán életérzést varázsolhatsz a szalonodba. Annak viszont, aki inkább a levendula testesebb illatát szereti, nyugodtan tegyél a feje mellé a növény szárított virágából, vagy fújj a levegőbe az illóolaj vízzel higított változatából.

Ha nem pusztán arc-, hanem testkezeléseket, például gyantázást is végzel, akkor ugyanezt gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása miatt a kipirosodott bőrre is permetezheted, de még jobb, ha előbb megkérdezed a vendégedet, nem érzékeny-e rá. Számos aprósággal a kedvében járhatsz a hozzád érkezőknek, például néhány hasznos kiegészítővel a fürdőszobában vagy az öltözőhelyiségben. Tegyél nekik egy kosárba frissen mosott és vasalt textil törlőkendőt, mosható (annak híján eldobható) arctisztító korongot, tisztasági betétet, fésűt, kézkrémet. Ha a helyiség mérete megengedi, felturbózhatod a vendégekre váró meglepetéseket behűtött ásványvízzel, gyümölcslével vagy gyógyteával is, így a belső hidratálásukról is gondoskodhatsz.

És miről ne feledkezz még meg? Arról a pillanatról, amikor a felfrissült, ragyogó arcok várakozón merednek rád azt a kérdést követően, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni. Mi sem egyszerűbb, mint azt mondani, hogy igen! Ehhez csak a mobiltelefonodra van szükséged és egy alkalmazásra, amivel azt egyszerűen Telefonterminállá alakíthatod!

Miért érdemes elvégezned ezt a pár perces műveletet?

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.
  • A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül.
  • A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- vagy középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Unsplash

Ezek is érdekelhetnek