Bojtos, kötött, vékony, vastag, egy- vagy többszínű – csak néhány azon sapkafajták közül, amik alatt ápolt, hidratált, egészségesen fénylő, korpamentes hajak lapulnak. A december a téli hajápolás fontosságának hangsúlyozása mellett az ünnepi frizurák időszaka is, így biztosan egymásnak adják a kilincset a vendégeid. Minél többen térnek be a szalonodba, annál többször hangzik el a kérdés: nálad lehet-e kártyával fizetni. Ugye a te válaszod is az, hogy igen?!

A téli sapkaszezon egyszerre lehet átok és áldás. Egyrészt nagyon fontos, hogy a viselője ne fázzon meg, ha odakint fagypont alá süllyed a hőmérséklet, másrészt a fejfedő pillanatok alatt lelapíthat egy porokkal, szprékkel, zselékkel megalkotott friss frizurát. Míg egyes vendégeid azt osztják meg veled, hogy a megfázás miatt legyengült immunrendszerük zsíros, korpás fejbőrt, fénytelen hajat eredményezett, mások a száraz hajvégeiktől szeretnének megszabadulni a segítségeddel. Akik az olyan intim dolgaikat is megosztják veled, mint a hajproblémáik, biztosan bíznak benned! És ha egy vendégnél a bizalom megvan, azt érdemes fenntartani és megpróbálni az illető kedvében járni, hogy biztosan továbbra is rendszeresen felkeressen. Elköszönés előtt többen is megkérdezik majd tőled, hogy bankkártyát is elfogadsz-e, mert nincs náluk (elég) készpénz. Most megmutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy ne érjen váratlanul a kérdés, és mindig igennel felelhess.

Digitális megoldásokra váltani az egyik legjobb dolog, amit a vállalkozásoddal és a vendégeiddel tehetsz. Elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból akár te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell neked vagy a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál.

Ha még nem vagy kártyaelfogadó, akkor a következőket kell tenned: vedd elő Android típusú okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz? Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, a kártyaelfogadás ugyanis ma már alap! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Hidd el, kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek