Bár nem panaszkodhatsz, mert bőven akad vendég a konditeremben, ahol dolgozol, és így személyi edzőként te is szépen muzsikálsz, de legbelül mélyen talán érzed, hogy lehetne ez jobb is! A kérdés csak az, hogyan? Elvégeztél számtalan oktatói kurzust, különleges, személyre szabott edzésprogramokat kínálsz, mégis, valahogy stagnál a forgalmad. Szeretnéd tudni, hogyan szerezz új ügyfeleket?

A titok nem más, mint a kártyaelfogadás! Tudjuk, mire gondolsz most, hogy a vendégeidnek ez cseppet sem számít. Tévedsz! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla. Sőt, sokan úgy vélik, a kártyaelfogadás ma már alap! Legyen szó akár konditeremről, étteremről vagy épp kozmetikáról. Így tehát ne csodálkozz, ha inkább máshova mennek, amikor kiderül, egy olyan régimódi helyre jöttek le edzeni, ahol nem lehet kártyával fizetni.

Kerüld el a kínos helyzeteket!

Azért, hogy bebizonyítsuk, a kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál, képzeld el a következő helyzetet: kipróbálja az új vendéged a termet, irányításoddal edz egy-másfél órát, közben megiszik egy shake-et, elfogyaszt egy energiaszeletet, majd úgy dönt, levezetésül szívesen regenerálódna egy kellemes masszázs közben. Mindezt teszi teljesen természetesen, hiszen úgy gondolja, alap, hogy 2021-ben már mindenhol lehet bankkártyával fizetni. Edzés végén azonban, amikor rendezné a számlát, kiderül, hogy csak készpénzzel teheti meg. Roppant kínos helyzetbe kerül, és bár természetesen megengeded neki, hogy a legközelebbi alkalommal rendezze a fennmaradó összeget, nagy valószínűséggel az lesz az utolsó alkalom, hogy nálad járt. Ugye, érted már, miért hoz többet a konyhára kártyaelfogadás, mint amennyibe kerül?!

Legyen a kényelem az első!

Kártyával ráadásul az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb is! Gondolj csak bele, hogy egy átlagos nap mennyi 5- és 10 ezres gyűlik össze a zsebedben, és ha két vendég között épp nincs időd berakni a kasszába, félő, hogy valamelyik tornagyakorlat bemutatása során esetleg kirántod vagy elhagyod a rohanásban. A visszaadással járó, szinte állandó macerát már nem is említve! Most már ugye te is látod, hogy a terminál a barátod, ráadásul aki eddig bevezette, megszerette!

Ne aggódj a borravaló miatt!

Ha esetleg még mindig nem sikerült meggyőznünk, akkor mondunk még egy szuper dolgot: kártyával is kaphatsz borravalót! Ezzel ugye fel is tettük az i-re a pontot?! Ha bizonytalan lennél, hogyan tedd meg az első lépéseket a kártyaelfogadóvá válás útján, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek