Bármilyen hónapot is írjunk, az év végéhez közeledve sokunkban felmerül az életmódváltás kérdése. Hatványozottan igaz ez a napos, októberi időszakra, amikor délután még világos van, és munkaidő után is szívesebben vesszük az irányt az erdő vagy a konditerem felé. Személyi edző vagy, és tudjuk, hogy mindkét helyszínen fogadsz vendégeket: akit a közös futás kevésbé vonz, az a terembiciklin végzett gyakorlatokért fizet majd neked. A kérdés csak az, hogy kártyával is kiegyenlítheti-e a számlát nálad? Ha még nem, akkor olvass tovább és meglátod, miért érdemes neked is bevezetned a kártyaelfogadást.

Ha a vendégedben megvan a kezdeti motiváció, az első lépésnek nem rossz, de nem jelenti azt, hogy könnyű dolgod lenne, hiszen azt fenn is kell tartani. Nem titok, hogy a testmozgást felügyelő szakemberek olykor kicsit pszichológusok is. Azért hangsúlyozzuk, hogy kicsit, mert az elhatározásnak elsősorban a vendégben kell megszületnie és ő az, aki tesz valamit az egészségéért, amikor elvégzi a gyakorlatokat, vagy az üzletek polcain hagyja a cukorban és szénhidrátban gazdag élelmiszereket. Viszont idővel egyszer mindenkinél eljön az a pont, amikor bátorításra szorul: amikor megáll a fogyásban vagy az izomnövekedésben, és fel akarja adni az egészet. Ilyenkor mindennél fontosabb, hogy ne dorgálással, hanem értő figyelemmel fordulj az illető felé. Ha megfelelő hallgatóság és elég jó motivátor vagy, együtt könnyedén visszafordíthatjátok a folyamatot és hosszú, gyümölcsöző közös munka elé nézhettek. Akár hiszed, akár nem, ezek az apróságok nagyon fontosak a bizalomra épülő kapcsolatokban. Hadd említsünk még valamit, ami éppen ugyanennyire fontos! Az edzések kifizetése és a borravaló kérdése – pontosabban az, hogy csak egy bankkártya és egy Telefonterminál kelljen hozzá.

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Androidos okostelefonodra egy alkalmazást, amivel máris Telefonterminállá alakítod azt.

Miért fontos, hogy a vendéged akár kártyával is fizethessen nálad? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek