Váratlan balesetek bárkivel előfordulhatnak. Szinte nincs olyan nő, akinek legalább egyszer az életében ne szakadt volna be, vagy ne tört volna le a körme, esetleg pattogott le a lakkja. Ráadásul, mint a kellemetlen dolgok általában, ezek is a legrosszabb pillanatban tudnak megtörténni. Ha valamikor, na, ilyenkor van szükség igazán egy hétköznapi hősre – és nem is akármilyenre!  

Tegyük fel, hogy az egyik vendéged kétségbeesetten felhív, hogy a barátnőjének holnap lesz az esküvője, de a körmöse elrontotta a manikűrjét és két körme is letört, azonnali segítségre lenne szüksége. Te segítőkészen elvállalod, a vendéged pedig hívja is rögtön a barátnőjét, hogy megnyugodhat, tökéletesen fognak kinézni a kezei a nagy napon. Megérkezik az új vendég, nem győz hálálkodni neked, amiért soron kívül fogadtad, szépen ki is fested a körmeit, majd, amikor a fizetésre kerülne a sor, nyújtja a bankkártyáját, te pedig közlöd vele, hogy csak készpénzzel fizethet…

Van igény a kártyás fizetésre

Döbbent csend, kínos és felesleges kotorászás a pénztárcában – a semmi után. Bármennyire is úgy gondolod esetleg, hogy a vendégeidnek nem számít, hogy mivel fizetnek, ez nem így van! Az elmúlt két év, különösen a járvány nyomán kialakult új szokások és higiéniás szabályok bebizonyították, ma már szinte mindenki – egészségügyi szempontból is – a biztonságra törekszik. Az emberek szívesen fizetnének bankkártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla. Jó, ha tudod, a kártyaelfogadás ma már alap, ráadásul egy terminállal az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb is.

Itt az idő, hogy újíts!

Szeretnél a mindennapok hősévé válni? Látod, tényleg nem kell sok hozzá, csupán annyi, hogy beszerezz egy terminált. Hidd el, te is jól jársz majd vele! A kártyaelfogadással ugyanis népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál! És ez még nem minden! Rengeteg bosszúságtól kímélheted meg saját magadat is, hogy csak néhányat említsünk ezek közül: esti hosszas pénzszámlálás, a bevétel állandó magaddal cipelése, ami lássuk be, egyúttal kockázatos is. A kártyaelfogadás tehát többet hoz a konyhára, mint amennyit visz!

Ha esetleg aggódnál a jatt miatt…

Ne tedd! Kártyával is kaphatsz borravalót! Így ettől sem esel el, bármennyire is féltél tőle korábban. Ugye, hogy mennyire menő? Ne vesztegesd hát az időt, válj már ma a manikűrösök hősévé és vezesd be a bankkártyás fizetés lehetőségét a szalonodban!

Kis-és középvállalkozásod van? De még nem vagy bankkártya-elfogadó? Az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek