Ha a szép kezekkel és lábakkal kapcsolatban csak egyetlen jelzőt kellene választanunk, akkor az ápoltság lenne az! Mindegy, hogy színtelen vagy élénkvörös a lakk, hogy oválisra vagy egyenesre van reszelve a köröm, a tiszta, hidratált és ápolt kezek (és lábak) rengeteget adnak hozzá a megjelenésünkhöz. A szalonodat felkeresőknek azonban van egy olyan kívánsága is, aminek semmi köze az ápoltsághoz. Ha kíváncsi vagy rá, hogy tudod-e teljesíteni, akkor mindenképpen olvass tovább!

Egy borongós novemberi napon egy manikűr-pedikűr az újjászületés élményét jelentheti annak, aki fölkeresi a szalonodat. A pedikűrt valamivel hosszadalmasabb és kicsivel intimebb szolgáltatásként kezelik, és az őszi-téli időszakban talán kevesebb figyelem is jut rá. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha az utcán nincs szem előtt a lábunk, akkor büntetlenül elhanyagolhatjuk. Pedig egy finom lábfürdő és csésze gyógytea varázslatos kiegészítője lehet az egészségügyi pedikűrnek, nem is beszélve egy jól megválasztott körömlakkról! Amíg a vendéged lába az illatos vízben ázik, előkészítheted a kezét és mire a lábához érsz, már csak a lakkozás lesz hátra. Kár volna ezt a nyugtató, lazító élményt elrontani a körömlakk megsérülésével, benyomódásával járó műveletekkel, nem igaz? Ilyen művelet lehet például, amikor a kezelés után a vendégek a pénztárcájukban keresik a papír- vagy aprópénzt. Sokkal egyszerűbb, ha fizetéskor csak a bankkártyájukat vagy a telefonjukat kell használniuk. A te szalonodban van erre lehetőségük?

Ha a válaszod nem, mert még nem vagy bankkártya-elfogadó, akkor eláruljuk, mit kell tenned, hogy azzá válj! Digitális megoldásokkal mindent jóval gyorsabban el lehet intézni, mint a hagyományosnak számító papír alapon. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt te is befizetheted a számláidat! Kedvet kaptál? Akkor máris elmondjuk, hogyan válj kártyaelfogadóvá! Például vedd elő Android típusú okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod a készüléked és már készen is vagy!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek