Odafigyelsz arra, hogy milyen ételeket, étrendkiegészítőket juttatsz be a szervezetedbe és igyekszel a kozmetikumok terén is a természetes megoldást választani? Mindezt az odafigyelést a kisállatodnak is megadhatod! ???

A My Bulldog Shop tulajdonosai olyan száz százalékban növényi eredetű termékeket álmodtak meg, amelyek segítségével a kutyusok szőre szebb, bőre egészségesebb és közérzete (is) jobb lesz. Detti, aki grafikusból lett kutyaherbológus a gyógynövények jótékony tulajdonságaira alapozva olyan termékeket hozott létre, amelyek számos betegség kezelését segíthetik. Egyetlen alapanyag, illetve késztermék sem esik át állatkísérleten, sőt Dettiék minden terméket először saját magukon tesztelnek!

A környezettudatosság már a cég megalakulásakor is fontos szerepet játszott, és napjainkban is folyamatos a törekvés a minél fenntarthatóbb vállalati működésre. Valamennyi értékesítés a My Bulldog Shop webshopján történik, ahol biztosított a gyors és egyszerű bankkártyás fizetés is!

A videóból megismerheted Dettiék történetét, kutyabarát termékeiket, illetve zöld törekvéseiket és a kártyás fizetés előnyeit is meghallgatatod. Szeretnél te is a kártyaelfogadók csapatába tartozni? Tudj meg mindent ide kattintva és válj te is kártyaelfogadóvá!

Ezek is érdekelhetnek