Egyre több a szépségszalon, a fodrászüzlet, a kozmetika – és nemcsak a fővárosban, vidéken is. Sajnos nem könnyű manapság kitűnni a szakemberek közül. Jó, ha tudod, nem elég ma már, ha egy fodrász kedves, jól vág hajat, tiszta az üzlete vagy éppen minőségi termékekkel dolgozik. Van még valami, ami létfontosságú ahhoz, hogy a szalonod a város egyik legmenőbb üzlete legyen!

Ez pedig nem más, mint a kártyaelfogadás! Nem is gondolnád, mekkora igény van rá! Már a koronavírus-járvány kirobbanása előtt is sokan kizárólag ilyen módon rendezték legszívesebben a számlájukat az üzletekben, éttermekben, szolgáltatóknál – a járvány óta pedig még népszerűbb lett a bankkártyás fizetés. Az elmúlt időszak bebizonyította, a kártyaelfogadás nemcsak, hogy menő, de többet is nyersz általa, mint amennyi a költsége! Ha azt akarod, hogy tied legyen a legnépszerűbb szalon a városban, akkor itt az ideje, hogy te is kártyaelfogadóvá válj!

Vevőcsalogató

A legnagyobb ereje a bankkártyás fizetésnek talán abban rejlik, hogy vevőcsalogató. Hiszed vagy sem: van ügyféligény, csak nem mindig látható! Sokkal szívesebben megy ugyanis az ember egy olyan üzletbe, ahol tud bankkártyával is fizetni. Hogy miért? Például, mert nem kell elrohannia egy ATM-hez, mielőtt hozzád indulna. Ezzel időt spórolhatsz meg neki. Továbbá biztosan nem hozod majd kellemetlen helyzetbe akkor, amikor úgy dönt, hogy mégis befestetné a haját, pedig korábban nem erről volt szó, csupán szárításra jelentkezett be. Ekkor ugyanis nem kell majd amiatt aggódnia, hogy miből fizeti ki a plusz festést. Ha éppen nincs nála elegendő készpénz, a bankkártyájával könnyedén rendezheti a teljes számlát.

Egyszerű és biztonságos

Ráadásul a kártyaelfogadás gyorsabb, mint a készpénz és technikailag is egyszerű! Akár csak egyetlen érintés és már meg is történt a tranzakció. Nem beszélve arról, hogy mennyire biztonságos! Hiszen míg a készpénzt könnyedén zsebre teszi bárki, ha egy percig nem figyelsz oda az üzletben, addig azzal nem ér semmit a tolvaj, ha a terminállal teszi ugyanezt. Plusz a visszaadással sem kell bajlódnod! Megszűnik a hó eleji idegeskedés, amikor fizetéskor mindenki nagy címlettel akar fizetni, te meg ott állsz, hogy most mit csinálj, mert már délelőtt elfogyott a váltód.

Nem esel el a borravalótól se!

Ha a jatt miatt aggódsz, ne tedd: kártyával is kaphatsz borravalót! Ugye, most már te is belátod, mennyit számít, hogy lehet-e egy üzletben bankkártyával fizetni vagy sem? Ha bevezeted a szalonodban a bankkártyás fizetést, hidd el, szélesedni fog a vevőköröd. Ezek után ne késlekedj, intézd el még ma, és szerezz be egy terminált! A lényeg, hogy olyan kártyaelfogadási megoldást válassz, ami a legjobban passzol hozzád! Erre az oldalra kattintva hasznos segítséget találsz az elinduláshoz!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek