Átfázott test, nehéz végtagok és égő, a hidegtől kipirosodott arc? Semmi vész, hiszen egy hidratáló pakolás és egy csésze forró tea remek gyógyír mindkét problémára, főleg akkor, ha az ember nemcsak a testét, de az arcbőrét is karbantartja, és a kozmetikádat is rendszeresen felkeresi. Ha szeretnéd, hogy a vendégeid egymásnak adják a kilincset, akkor ne csak a bőrükért tegyél meg mindent! Válaszd a digitális megoldásokat és légy kártyaelfogadó!

Az évszakok változása a bőrünket is megviseli, hiszen amellett, hogy a levegő páratartalma és hőmérséklete ingadozik, a fényvédelemmel is foglalkoznunk kell. Ha nem figyelünk oda eléggé, a kiszáradt orcánk vörössé, vízhiányossá, később pedig pattanásossá válhat. Sosem késő azonban szakemberhez, azaz egy kiváló kozmetikushoz fordulni. Bár az a legszerencsésebb, ha az ember bőrápolási rutinjában vannak praktikák a feszülő, érzékeny bőr állapotának javítására is, a jótanácsaidat szakemberként és a termékmintáidat egyik vendéged sem veszi zokon. Ha számodra is fontos a fenntarthatóság, akkor lehetséges, hogy te is csak parfüm- és színezékmentes termékekkel dolgozol. Vagy netán a másik iskolát képviseled és a polcaidon továbbra is megtalálható néhány hagyományos kence? Ne keseredj el, hiszen sokat tehetsz a környezetedért – és a vendégeidért egyaránt – már azzal is, ha azokat magas hőfokon mosható, textilből készült tisztítókoronggal viszed föl a bőrükre. Kíváncsi vagy rá, mi az, amit kivétel nélkül díjaznak a szépülni vágyók a kezelések végeztével? A készpénzmentes fizetési megoldásokat, pontosabban a bankkártyás fizetés lehetőségét! Hogy mért érdemes neked is belevágnod?

Az első érvünk a kártyaelfogadás mellett az, hogy elektronikusan minden jóval gyorsabban megy. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, nem kell mást tenned, mint letölteni az Androidos okostelefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt, egyszerűen Telefonterminállá alakítod azt. Itt az idő, hogy te is igent mondj arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek