Visszafordíthatatlanul ősz lett, és már csak egy hónapig tart. Ez a fűtésszezon, a testes krémek és pakolások ideje, mert a nyári barnaság megkopott, a napos órák száma csökken, a vendégeid pedig tőled várják, hogy megszépítsd és megfiatalítsd az arcukat. Ha varázspálcát nem is tudunk ajánlani, egy varázslattal felérő eszközt nagyon is: megígérjük, hogy a vendégeid rajongani fognak tőle!

Egyre többen kérnek tőled lazító arcmasszázst, nyugtató illatú kencéket és a kezeket bársonyba öltöztető paraffinpakolást? Ez nem véletlen, hiszen most a legnagyobb a kontraszt az őszre emlékeztető napok és a jéghideg telekre hajazó, csapadékos időszak között. Aki megteheti, szívesen menekül be a kozmetikádba, hogy néhány óra erejéig egy másik világban érezhesse magát. A makulátlan bőrűek ugyanúgy téged hívnak most, mint azok, akiknek vízhiányos, aknés vagy nagyon érzékeny a bőrük. A fűtésszezon és az azzal járó száraz levegő bizony rányomja a bélyegét a bőrünk állapotára is. Akármilyen alapos mélytisztítást végzel a kezelés során, mindenképp érdemes hangsúlyoznod az otthoni lemosás, az úgynevezett esti bőrápolási rutin szükségességét. Elég hozzá kevés, de jó minőségű termék, és minden vendéged tiszta, ápolt bőrrel ébredhet, ha előző este nem nagyolta el a tisztítást. A bőrproblémák (más egészségügyi kérdésekhez hasonlóan) csak bizalmas légkörben kerülhetnek terítékre, így akkor vagy igazán profi, ha a vendégeid megbíznak benned. Az elégedett vendégekben pedig te is bízhatsz, ahogyan abban is, hogy nemcsak visszatérnek hozzád, de egy kis borravalóval is megtoldják majd a végösszeget. Mindez természetesen kártyás fizetés esetén is lehetséges. Ha a digitális megoldások a te szalonodban is elérhetők, akkor ragyogásfokozó krémek nélkül is felragyognak az arcok, ebben biztosak vagyunk!

Ha még nem volnál a digitális megoldások híve, akkor hadd áruljuk el, hogy így az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted akár az összes számládat! Azt se feledd, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégeidnek sem!

Máris mondjuk, hogyan válhatsz kártyaelfogadóvá. A legegyszerűbben úgy, hogy letöltesz Android típusú telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy! Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is! Ne feledd, hogy az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek