Ápolt körömágy, szép lakk, hidratált kezek és lábak – most is ezekért dolgozol és így tettél egész évben. A vendégeid a kesztyűből-zokniból kibújva ücsörögnek nálad és talán a kisebb titkaikat is megosztják veled. Van azonban valami, amiről csak a lakkozás után szokás beszélni: az, hogy miként fizetnek neked a szolgáltatásodért. Ha minket kérdezel, azt mondjuk, minél előbb érdemes bevezetned a bankkártyás fizetést. Olvass tovább, hogy megtudd, miért és hogyan!

Vajon tisztában vannak azzal a vendégeid, hogy télen még a kesztyű sem védi igazán a bőrüket a kiszáradástól? Elég hozzá egy megfázásos időszak, amikor gyakrabban mosunk kezet, és ha nem töröljük kellően szárazra, a víz máris ellenséggé válik: érdes, dehidratált bőrt eredményez. Ezért már a kezelés kezdetekor érdemes körömágy- és kézápoló olajokat ajánlanod a veled szemben ülőnek, hiszen egyetlen csodás szín vagy egy merész minta sem mutat jól a berepedt kezeken. Biztosan minden vendégednek ismerős az a helyzet, amikor egészségesen csillogó, olajillat-felhőbe bújtatott körmökkel lépnek ki a szalonodból, amit aztán pár nappal később felvált a szárazság és a fénytelenség. A karácsonyi és újévi időszakban bátran javasolhatod a kézradírozás felvitelét is az otthoni praktikák sorába: egy jó minőségű, tápláló formula gyönyörű bőrt eredményez, és még ajándéknak is kiváló!

Kíváncsi vagy, hogy a vendégeid mit javasolnának neked az előttünk álló hideg időszakra? Biztosan azt mondanák, hogy jól öltözz fel odakint és tedd lehetővé, hogy a gyönyörű körmeiket megóvhassák azzal, hogy akár bankkártyával is fizethetnek nálad, hiszen így nem kell bankjegyek vagy apró után kutatniuk a pénztárcájukban. Ugye megfogadod a tanácsukat?!

Ha a válaszod igen, de nem tudod, merre érdemes elindulnod, hogy bankkártya-elfogadóvá válj, máris eláruljuk! A digitális megoldásokkal mindent jóval gyorsabban el lehet intézni, mint a hagyományosnak számító papír alapon. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból akár te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Kedvet kaptál? Akkor máris elmondjuk, hogyan válj kártyaelfogadóvá! Például vedd elő Android típusú okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek