Legyen akármilyen meleg, az egészséges életmód hívei kánikula idején is megtalálják a módját a testmozgásnak. Ha a futáshoz túl meleg van odakint, akkor az edzőteremben keresnek föl téged, és ettől a látogatástól – főképp, ha az rendszeres – a tükörben is látható eredményeket várnak. Tudtad, hogy a vendégeid csak a lábemeléseknél vagy a felüléseknél szeretik a számolást? Az edzés végeztével már nem akarnak bankjegyekkel vagy érmékkel bajlódni például úgy, hogy „itt van száz, kétszáz, háromszáz forint”, hanem a legszívesebben a bankkártyájukat veszik csak elő és azzal fizetnek. Ezt ugye már nálad is megtehetik?

Tudjuk, hogy mindent a vendégeidért teszel, még akkor is, ha a gyakorlatok végzésekor néha azt kívánják, bárcsak ne az edzéseden lennének. Azok, akik egy futás vagy egy szabadtéri erősítés mellé igénylik a szakember segítségét, talán a legnagyobb forróságban is kimerészkednek veled a szabadba, de arra tippelnénk, hogy jóval többen választják a zárt, légkondicionált teret. Ne feledd azonban, hogy a mesterséges hűtésnek nem szabad a teremben tartózkodók egészségét veszélyeztetnie. Mivel a legtöbben kimelegedve, izzadtan akár órákat is eltöltenek nálad, fontos, hogy mielőtt még alacsonyabbra vennéd a hőmérsékletet, biztasd őket elegendő folyadék fogyasztására, így javul a hőérzetük és biztosan nem fáznak meg. Arra pedig biztosan nem kell fölhívnunk a figyelmedet, hogy a légkondit csak szakszerű és rendszeres tisztítás mellett szabad üzemeltetni. Mindent kipipáltál? Nos, ha a gyakorlatok számolásával, a folyadékpótlással és az edzőterem hőmérsékletével is elégedettek a vendégeid, akkor már csak egyetlen dolog van, amit nehezményezhetnek: azt, ha az óra végén nem tudnak bankkártyával fizetni. Légy te is digitális vállalkozó, azaz kártyaelfogadó, hiszen a vendégeid elégedettségén túl rengeteget nyerhetsz vele!

Ha a digitális megoldások előnyeit kellene bemutatnunk, akkor azzal kezdenénk, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell sem neked, sem a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ugye te is kártyaelfogadó vagy már? Ha esetleg még nem, akkor csak elő kell venned például az okostelefonodat, letölteni rá egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod az eszközt és már el is mondhatod magadról, hogy nálad is lehet kártyával fizetni!

Ne félj ettől a lépéstől, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, hiszen a kártyaelfogadás ma már alap! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek