Letűnőben van az élénk színű, látványos körmök divatja: egyre inkább a luxusérzet, a diszkrét, egyszerűen szép körmök veszik át a feltűnő manikűr helyét a nemzetközi divatbemutatók kifutóin is. Megmutatjuk, hogyan készülhetsz fel az új trendre!

Soha nem volt olyan népszerű a műkörömviselés, mint mostanában. Míg azonban korábban bátran választottak a nők akár extrahosszú, festett körmöket is a szalonokban, manapság már inkább a tartós színeket, valamint formákat keresik és viselnék szívesebben a saját körmeiken a mindennapok során.
A látványos, vad árnyalatok és véget nem érő körömhosszak divatja szerencsére lecsengőben van. A legújabb trendet a „luxus feeling”, a diszkrét színekre lakkozott, gyakran nem is igazán hosszú, inkább szolid és elegáns manikűr jelenti.

Ettől lesz a manikűr luxus

A valódi luxus világában nincs helye a harsányságnak. Az igényes, finom részletek azonban megragadják a hozzáértők figyelmét, ahogyan egy diszkrét, de igényesen elkészített manikűr is.
A luxus manikűr színei és mintái szolidak és természetesek, az eredmény minden esetben eleganciát sugároz. A köröm hossza lehet rövid, sőt, valójában a túl hosszú körömmel pont ellenkező hatást érünk el. A diszkrét színek nagy előnye, hogy nagyszerűen kombinálhatók többféle szettel, nincs megkötve a kezünk, hogy milyen színű vagy anyagú ruhákat viselhetünk. Az extra díszítéseknek, különleges formáknak, csillogó rátéteknek nincs helyük a luxus manikűr világában, így ezek használatát érdemes elkerülni.

Ezekre figyelj a luxus manikűr elkészítésénél!

Az ápolt köröm egészséges is. A szaktudás és az odafigyelés természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy ne okozzunk sérüléseket a körmökön. Használjunk magas minőségű eszközöket, legyen szó akár egy egyszerű reszelőről vagy kompakt csiszológépről! Az ollók legyenek minőségiek és mindig élesek!
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az előkészítés ugyanolyan fontos, mint a lakkozás, fordítsunk tehát arra is kellő figyelmet!

A kártyaelfogadás menő!

Nincs olyan vendég, akinek jól esne a frissen elkészült luxus manikűrjével koszos bankjegyek között kotorászni! Engedd meg azt a „luxust” a vendégeidnek, hogy lehetőséget biztosítasz számukra a kártyás fizetésre! Ugyanis van erre ügyféligény, csak nem mindig látható! Amellett, hogy ezzel egyrészről megkíméled a saját munkádat és a vendéged körmeit sem veszélyezteted, a kártyaelfogadás gyorsabb is, mint a készpénz, kevesebb macerával jár és technikailag is egyszerű! Így végső soron a kártyaelfogadással többet nyersz, mint amennyi a költsége, ráadásul kártyával is kaphatsz borravalót!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek