Senki sem ismeri nálad jobban az év végi hajrában született nagy bejelentéseket és azokat a megkereséseket, amikor a személyi edzővel való közös munkát különböző újévi fogadalmak előzik meg: rendszeres mozgás, egészségesebb étkezés, a test átformálása. A vendégeid növekvő száma számodra is új esélyt adhat arra, hogy szolgáltatóként még jobbá válj: ha már te is kártyaelfogadó vagy, akkor örömmel köszöntünk a digitális megoldások híveinek csapatában, ha viszont még az odáig vezető utat taposod, akkor feltétlenül olvass tovább!

Egy-egy ismétlésbe vagy nyújtógyakorlatba belefeledkezve sok vendégedben fogalmazódhatnak meg olyan emlékek, célok és tanulságok, amik közelebb vihetik őket mindahhoz, amit kitűztek maguk elé. Sokan hasizomgyakorlatokat végezve tekintenek vissza az év legszebb pillanataira és a futópadon vonják le annak legnagyobb tanulságait. Ebben a munkában nagy szükség van arra a szakemberre is, aki nemcsak a számolásért, a légzés vezetéséért és a gyakorlatok helyes végrehajtásáért felelős, hanem annál sokkal többet tesz az ügyfeleiért. A személyi edzőt a legtöbben álmokkal keresik meg, hogy együtt találják ki, miként lehetnek a vágyakból célok, amiket aztán tettekbe, eredményekbe ültethetnek át. Ez a kapcsolat rendkívül intim és még ha professzionális alapon működik is, érdemes ápolni és odafigyelni rá. A munkában megizzadt, tikkadt sportolókat edzés közben nem érdemes lelassulásra, kényelemre ösztökélni – nem úgy viszont az óra végén, amikor a fizetésre kerül a sor! Elég csak annyit mondanod nekik, hogy „semmi gond, lazíthatnak”, hiszen nálad akár kártyával is tudnak fizetni.

Milyen előnyökkel jár, ha a vendéged kártyával fizet nálad? Egyrészt az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted te is a számláidat, így megtapasztalhatod, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid kártyával fizethessenek nálad? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek