Lassan ismét eltelik egy év, és ráfordulunk 2022-re. Megnéztük, milyen kérésekre számíthatnak a műkörmösök trendkövető vendégeiktől. Érkezik a poligél, és nagy divat lesz a tűhegyes, valamint a strasszal ékesített kompozíció is!

2022-ben sem lehet majd megingatni a francia manikűr jól megérdemelt helyét a trendalakító stílusok képzeletbeli trónján, de némi csavar azért – mint mindig – most is kerül a történetbe. Az igazán bevállalós hölgyeknél a körömvégi fehér színt felváltja valamilyen élénk – pl. lila, bordó, fluoreszkáló rózsaszín, zöld, esetleg fekete – árnyalat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Naomi Yasuda / NailArtist (@naominailsnyc) által megosztott bejegyzés

Stiletto! Stiletto mindenhol!

Az influenszerek és befolyásos divatdiktátorok előrejelzése szerint a következő év nagy slágere a tűhegyes, vagyis az ún. stiletto köröm lesz. Hölgyeim, elő a veszélyes, extrém énetekkel, boszorkányosan jó formákat és színeket próbálhattok ki ebben a műfajban is! Például akár a koporsó alakú nude körmök is elbírnak majd egy hegyes formát imitáló színezést – akár a francia körmöknél már említett extrém színekkel!

Strasszal biztosan Te leszel a sztár!

Virágkorát éli majd a strasszokkal gazdagon kirakott mani- és pedikűr is, úgyhogy érdemes időben és teljesen feltölteni a vonatkozó dobozkákat a műköröm kiegészítőket tároló asztalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiss Products (@kissproducts) által megosztott bejegyzés

Új technika a láthatáron!

Nemcsak a színek és a formák, hanem az elkészítési módok is tartogatnak majd meglepetéseket 2022-ben. Az újabban hódító poligél technika lényegében az akril és a gél lakkozás kombinációja, egy egyszerű körömhosszabbítási eljárás. Ám miközben nagyon stabil felületet hoz létre, csak vékony réteget képez a körmökön, vagyis nem vastagítja meg azokat túlzottan. A poligél minden színben kapható, amit csak el tudsz képzelni, és mindenre alkalmas, amire az akril és a géllakk: készíthetsz belőle francia, márvány hatású, de akár felmatricázott körmöket is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?Nails Queen? (@anyelys_nails) által megosztott bejegyzés

2022 a kártya éve

Ha már a trendeknél tartunk, érdemes kitérni az aktuális divatirányzatok mellett a vendégek egyéb igényeire is. Ilyen például a kártyás fizetés rohamos terjedése a készpénz-használat kárára. Ha nem akarsz lemaradni e téren sem a versenytársaktól, érdemes megfontolni, mennyi előnye lenne számodra a kártyás fizetés bevezetésének, azaz egy POS-terminál telepítésének. Az emberek ugyanis szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek