Bár a francia stílusú körmöket vagy a vérvöröset soha semmilyen körömdivat nem fogja letaszítani a trónról, rendszeresen születnek új trendek, amiket influencerek ihletnek, hogy aztán a világ minden táján viszont lássuk azokat nők ezreinek kezein. Íme a legnépszerűbb körömtrendek az idei évből!

Sokan dolgoznak továbbra is otthonról, és arra hivatkozva, hogy csak a boltba vagy a játszótérre járnak le, elhanyagolják a fodrászuknál vagy műkörmösüknél tett rendszeres látogatásokat. Mások viszont éppen azért nem mondanak le ezekről az alkalmakról, mert az ápolt megjelenés – még ha kevesen látják is – olyan pluszt ad nekik, amire ezekben a bezártsággal töltött időkben még nagyobb szükségük van. Éppen ezért végigböngésztük a legmenőbb magazinokat és közösségi média oldalakat, hogy összegyűjtsük és bemutassuk az idei év legmenőbb körömtrendjeit!

Geometrikus minták

Festhetsz organikus alakzatokat vagy szögletes vonalakat, esetleg a kettő kombinációját, idén így is, úgy is sikere lesz! A nem egyszínű körömfestés olyasmi viszont, amit egy profinak mindig könnyebb felvinnie, és nagyságrendekkel szebb lesz az eredmény, mintha valaki saját maga próbálná meg.

Fémes csillogás

A sötét alapszínek és a fémes csillogás 2021-ben a fénykorát éli, elég ránéznünk Kylie Jenner körmeire. Ennél a megoldásnál a hangsúly a megfelelő színű lakk kiválasztásán van, és inkább a hosszú körmökön érsz el vele igazán drámai hatást!

Francia manikűr egy kis csavarral

A francia manikűr örök, de hogy biztosan ne unjuk meg, idén kerül bele valami új is. A körmök végeit fesd színesre, például narancsra, barnára vagy pasztell színűre. A lényeg, hogy az eredmény maradjon diszkrét és elegáns, ahogyan egy igazi francia nőhöz illik!

CD körmök

Idézzük fel a ’90-es éveket a körmünkön is! Az eredmény látványos lesz, és a megvalósítás sem bonyolult: a titka a különleges pigmentekkel rendelkező fedőlakkban rejlik.

Nude és fehér minimál

Minimál és elegáns: a nude alapra fess egy-két körmödön egy kevés fehér mintát – de tényleg csak keveset, és készen is vagy! Irodai munkához tökéletes választás!

Márvány körmök

A márvány nem csak a konyhában, a munkapulton mutat jól, de a körmökön is látványos. Alkalmazhatod csupán egyetlen köröm felületén, és a többi maradhat hófehér, de a bátrabbak akár tovább is vihetik valamennyi ujjukra.

Állatos minták

Az állati minták úgy tűnik, soha nem mennek ki a divatból. A klasszikus leopárd mintával nem tudsz hibázni, a tehénfoltokat imitáló körmöket pedig inkább a bevállalósabbaknak ajánljuk.

Pasztell szivárvány

Ha nem tudsz választani a rengeteg gyönyörű pasztell árnyalat közül, ne bánkódj, nem is kell! Idén ugyanis akár egy egész szivárvány is rákerülhet a körmökre, a trendi hatás garantált!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek