Pedikűr, manikűr, masszázs, szolárium és különböző arctisztító-, illetve testkezelések – bár azt gondolhatod vendégcsalogató, hogy ennyiféle szolgáltatás elérhető nálad egy helyen, ez nem feltétlenül van így. A szalonodat kizárólag, önmagában ezekért, hidd el, nem fogják többen látogatni. Ugyanis egy valami még hiányzik…

Mégpedig a kártyás fizetés lehetősége! Képzeld el, a vendéged egy kicsit korábban érkezik a szokásos pedikűrjére, így a lábápolás előtt még beleférne neki egy gyors masszázs, ráadásul a masszőrödnél pont van is egy üres hely. Viszont a vendégednél nincs elegendő készpénz – ugye, milyen kellemetlen helyzet ez? Máris buktad annak a lehetőségét, hogy szert tegyél váratlan, extra bevételre. Miért? Mert nem lehet nálad bankkártyával fizetni. A vendéged pedig mikor ráeszmél erre, csalódik, hiszen gondolatban már beleélte magát a kényeztető masszázsba.

Őrizd meg a vendégköröd!

Ne csodálkozz, ha legközelebb inkább olyan szalonba megy, ahol lehetséges a bankkártyás fizetés, így nem kell lemondania a hirtelen támadt egyéb ötleteiről, áhított plusz szolgáltatásokról. Jó, ha az eszedbe vésed: a kártyaelfogadással többet nyerhetsz, mint amennyi a költsége. Például azt, hogy nem esel el extra bevételtől, és nem okozol csalódást a vendégeidnek. Vagyis megőrizheted a vendégköröd, ami manapság, mondanunk sem kell, aranyat ér! A kártyaelfogadással még akár új vendégekre is szert tehetsz, mert bár lehet, nem gondolnád, hisz nem mindig látható, de van ügyféligény a kártyaelfogadásra!

Legyen menő a szalonod!

Ki ne szeretne olyan helyre járni, ahol nem kell amiatt szorongania, hogy lesz-e nála elég készpénz?! Ilyen gondolatokkal még egy alapvetően pihentető arckezelést sem lehet maximálisan kiélvezni, márpedig a szalonodba nagy valószínűséggel az emberek többsége szépülni és kikapcsolódni jár – nem pedig idegeskedni. Ne feledd, ahogy például egy minőségi lifting kezelés, úgy a kártyaelfogadás is menő ma már! Ráadásul gyorsabb és higiénikusabb is, mint a készpénz és technikailag is egyszerű.

Nyugi, lesz borravalód is!

Hogy mi lesz a jattal? Emiatt egy percig se aggódj! Még ha első hallásra hihetetlennek is tűnik, eláruljuk, kártyával is kaphatsz borravalót! Így ez sem lehet akadálya, hogy bevezesd a bankkártyás fizetést a szalonodban! Szóval, mire vársz még? Ne vesztegesd az időt, cselekedj még ma!

Ha a cikket olvasva kedved kaptál és a kártyaelfogadás mellett döntöttél, hasznos segítséget találsz az elinduláshoz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek