Ahogy a hőmérő higanyszála egyre följebb kúszik, melegünk lesz, és ha tehetjük, igyekszünk lengébb ruhákban járni. Négylábú barátainkról azonban a gazdijaiknak kell gondoskodniuk, ők pedig akkor teszik a kedvencükkel a legjobbat, ha bekopognak egy kutyakozmetikába trimmelésre vagy nyírásra. Mivel érheted el, hogy szakemberként a vendégeid biztosan a szívükbe zárjanak? Azzal, ha a bankkártyás fizetést is lehetővé teszed számukra a szalonodban. Eláruljuk, hogyan csináld a legegyszerűbben!

Akár rövid, akár hosszú szőre van egy kutyusnak, a fülledt, meleg napok nagy terhelést jelentenek a szervezetének, ha nem szabadítod meg a bundája egy jelentős részétől. Ilyenkor trimmeléssel vagy nyírással segíthetsz, attól függően, hogy az adott fajta mit igényel, még akkor is, ha az eb nem örül ennek annyira. Akár fürdetésről, akár nyírásról legyen szó, különösen fontos, hogy a négylábú és a kétlábú vendéged is jól érezze magát, amikor igénybe veszi a szolgáltatásodat. Annak például a gazdi és az eb is biztosan örülni fog, ha az állat hátsó fertályát megfelelően megszabadítod a szőrtől, hogy később aztán egyiküknek se legyen gondja vele. Megoszlanak a vélemények viszont arról, hogy melyik állatnak mikor szabad jutalomfalatot adni, sőt, hogy szabad-e egyáltalán. Ha vizet készítesz ki a fazonigazítás előtt, azt biztosan bármelyik kutyus elfogadhatja, sőt hálás is lesz érte. A nagy melegben arra is érdemes ügyelni, hogy ne legyen túlzottan lehűtött a helyiség, ahol dolgozol, mert az állatok a kezelés végére könnyen megfázhatnak. És ha már a négylábú vendégedet elsőrangú kiszolgálásban részesítetted, ne feledkezz meg arról a vendégről sem, aki az egészet finanszírozza! Minden gazdi hálás lesz, ha pórázzal a kezében nem kell apróval vagy papírpénzzel bajlódnia: ha elegendő lehet annyit tennie, hogy fizetéskor kiveszi a zsebéből a bankkártyáját, okosóráját vagy telefonját.

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell sem neked, sem a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ugye te is kártyaelfogadó vagy már? Ha esetleg még nem, akkor csak elő kell venned Android típusú okostelefonodat, letölteni rá egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod az eszközt és már el is mondhatod magadról, hogy nálad is lehet kártyával fizetni!

Ne félj ettől a lépéstől, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, hiszen a kártyaelfogadás ma már alap! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek