Akár az ünnepi készülődés az apropó, akár az év végi teendők sorába illeszkedve közeledik a fazonigazítás, kutyakozmetikus lévén biztosan rengeteget csörög mostanában a telefonod. Megértjük, hogy nehéz az idővel és a vendégekkel zsonglőrködni, de érdemes, hiszen a munka végeztével nemcsak a szolgáltatás díját, hanem némi borravalót is a zsebedben tudhatsz majd. Persze nem érmék és bankjegyek formájában, hanem olyan digitális megoldásokkal, mint a bankkártyás fizetés. Ugye tudod, hogy kártyával is kaphatsz borravalót?

A szekrényekből előkerülő télikabátok és meleg csizmák biztosan jelzik, hogy megérkezett a tél és vele együtt a hideg is. Sokan a négylábú kedvenceiket is kabátba, kutyacipőbe öltöztetik ilyenkor, és bár nem minden eb viseli el a testét melegen tartó ruházatot, a rövidszőrű fajtáknál szinte kötelező legalább egy poncsó, különben megfázhatnak. A kutyák gubancolódó, filcesedő szőre télen is problémát okozhat, azt ilyenkor is nyírni, igazítani kell. A németjuhászt vagy más nagytestű kutyát tartó gazdik tudják a legjobban, hogy az állat a téli bunda viselése közben is vedlik, vagyis hullik a szőre. Bár rendszeres fésüléssel otthon is tehetünk a lábtörlőn, a kutyaház körül vagy a lakásban egyre halmozódó szőrcsomók ellen, télen is érdemes legalább egyszer profihoz, vagyis hozzád fordulni. Hálásak lesznek a gazdik, ha elmondod nekik, hogy az otthoni fürdetésnél milyen sampont válasszanak és arra is felhívhatod a figyelmüket, ha egyik-másik termék érzékenységet, esetleg allergiát okoz a kedvencüknél.

Végezetül pedig egy találós kérdés: melyik gazdi nem boldog egy illatos, frissen nyírt négylábút látva, ami a szalonodban várja?! Eláruljuk: az a gazdi, akinek a kezelés végén pórázzal a kezében bankjegyek és apró után kell kutatnia! Mi a megoldás? Tedd lehetővé te is a bankkártyás fizetést a kozmetikádban! Miért válts digitális fizetési megoldásra? Azért, mert az egyik előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is akár egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek