Érintőképernyős, hordozható és okostelefonos – tudtad, hogy több tucat féle kártyaterminál közül választhatsz, amikor kártyaelfogadó leszel? Élvezd Te is azokat az előnyöket, amelyek eddig csak a nagyobb vállalkozások számára voltak elérhetők, és gyűjts be a bókokat az akár zsebben is elférő, ultramenő terminálod után!

Manapság már minden kis- és középvállalkozásnak képesnek kell lennie a kártyaelfogadásra, szektoroktól függetlenül – legyen szó a sarki közérttől kezdve a fodrászaton át a villanyszerelőkig. Nem csoda, hogy a kártyaelfogadást lehetővé tévő készülékek – a POS terminálok – is rengeteget fejlődtek az utóbbi időben: míg korábban csupán 1-2 fajta készülék volt elérhető (azok is nagyok, nehezek voltak és csak ritkán működtek vezetékek nélkül), 2021-ben már tényleg csak az igényeid szabnak határt annak, milyen terminált választasz.

A jelenleg elérhető készülékek többsége már szinte mind könnyű, gyors, egyszerűen kezelhető és sok olyan is van, amelyik akár teljesen mobil. Vagyis ma már egyáltalán nem akadály, hogy a kártyaelfogadást is stílusosan intézd, úgy, ahogy az az üzleted profiljához illik.

Ha például a divat hajtja a vállalkozásod és egy fodrászatban vagy szépségszalonban szolgálod ki a vendégeket, akkor lehet például egy érintőképernyős, dizájnos terminálod.

Személyi edzőként dolgozol és nagyon fontos számodra a mobilitás? Válassz egy kisméretű és pehelykönnyű mobil terminált! Vagy akár olyat, amelyik a zsebedben is elfér és a telefonod segítségével vezérelheted. A kisméretű, hordozható MPOS készülékek például ilyenek, egy okostelefonra telepített applikáció és egy fizikai elfogadóeszköz (mPOS) kombinációi.

Sőt, akár a saját mobilodból is lehet terminál, ami egy igazi high-tech megoldás! Elég csupán leszerződni a kiválasztott szolgáltatóval majd egy appot letölteni egy NFC-képes androidos telefonra, az ügyfeleid pedig a telefonhoz érintik a kártyájukat!

Fedezd fel Te is, melyik az igényeidnek megfelelő terminál és légy készpénzmentes! Ne feledd, a kártyaelfogadásnak számtalan előnye létezik, íme a legfontosabbak:

  1. A kártyaelfogadás gyorsabb, mint a készpénz és technikailag is egyszerű.
  2. A kártyaelfogadással többet nyersz, mint amennyi a költsége.
  3. Kártyával is kaphatsz borravalót!
  4. Van ügyféligény a kártyás fizetésre, csak nem mindig látható!
  5. A kártyaelfogadás menő!

Ha a cikket olvasva kedved kaptál és a kártyaelfogadás mellett döntöttél, hasznos segítséget találsz az elinduláshoz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek