Elég csak a tavaszi szellő simogatására vagy a madárcsicsergésre gondolni, sokunknak máris eszébe jut, hogy végre megérkezett a tavasz! Azok, akik a lakásukat, a kertjüket ilyenkor szeretik alakítgatni, biztosan fölkeresnek, hiszen mesterember vagy. Lesz, aki a vízelvezetésben, más a kerti lámpák bekötésében kéri a segítségedet. Az biztos, hogy akármilyen tervekkel is vágnak neki a munkának, a végén mindenkinek sokkal egyszerűbb lesz kártyával fizetnie. Ugye nálad is lehet?

A tavasz és a természet felfrissülése vagy meghozza a kedvet a beltéri munkálatokhoz, vagy olyan gyakran csábít ki a szabadba, amilyen gyakran csak lehet. Te már pontosan tudod, hogy a veteményes vagy a konyhakert kialakításához először nem botanikusra vagy kertészre, hanem asztalosmesterre van szükség, hiszen annyi a fából készíthető apróság, hogy felsorolni is nehéz. Lehetséges, hogy a hét elején még fenyődeszkákat csiszolsz, és azokból építesz egy minikerítést, később pedig már a konyhába való új fűszerpolcot vágod méretre. A megrendelőidnek nem számít, hány kényelmes fotel van a nappalijukban, ha egy kerti pad vagy egy napágy sokkal szebben mutat a tornácukon. Ezek mind olyan asztalosmunkák, amiket szívesebben bíznak szakemberre, vagyis rád! Azoknak, akik arra várnak, hogy a cinkék és a pintyek éneke minden napjukat bearanyozza, madáretetőt csinálsz majd. Másutt pedig a teraszon kell megteremtened a béke szigetét: lehet, hogy ehhez egyedi méretű virágtartót vagy balkonládát készítesz, hogy az ott lakók majd cserepes tojásgyümölcs vagy nagyra nőtt cukkini szüretelésével kezdhessék a nyarat.

Az otthonunk csinosítgatása és a kisebb munkák elvégzése a lelkünkre is rendkívüli hatással van: sokkal jobb kedvünk lesz tőle! Hogy mivel vidíthatod még föl azokat, akik megbíznak egy-egy munkával? Például egy olyan egyszerű és ma már hétköznapinak számító dologgal, mint a kártyás fizetés. Ehhez pedig semmi másra nincs szükséged, mint a mobiltelefonodra, amit egy alkalmazás segítségével pár perc alatt Telefonterminállá alakíthatsz és már készen is vagy!

Azért érdemes neked is kártyaelfogadóvá válnod, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- vagy középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Unsplash

Ezek is érdekelhetnek