A testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítésével foglalkozó szakemberből ma már olyan sok van, hogy sportoló legyen a talpán, aki választani tud közülük. Te, aki nem csak a fogyasztói, hanem a másik oldalról is figyeled az eseményeket, gyakran megkérdezheted magadtól, hogy mivel tudnál még ennél is többet nyújtani a vendégeidnek. Bevezetted, hogy az erdőszélen is tartasz egy köredzést és evezni is elviszed őket? Nagyszerű! De a legjobb mégis az lenne, ha már az emelkedőn fölfelé, vagy akár a folyó közepén is megemlíthetnéd két sorozatszámolás között, hogy kártya-elfogadóhely vagy!

Tudjuk, hogy személyi edzőként te tudod csak igazán, hogy varázslat nem létezik. Meg kell dolgozni minden egyes elégetett kalóriáért és minden szépen formálódó tricepszért. Maguktól nem tűnnek el a zsírpárnák és a hasizom sem lesz keményebb. Az emberek hozzád fordulnak akkor is, ha egy-egy gyakorlat helyes végrehajtásában szorulnak segítségre: ha kíváncsiak arra, hogyan kell, hogyan érdemes kitörést vagy felüléseket végezni. Akkor is, ha tudni szeretnék, miből mennyit ehetnek ahhoz, hogy elérjék a kitűzött célt. Akár növelni, akár csökkenteni kell a testsúlyt, képzeletben ott állsz minden vendéged mellett akkor is, amikor bevásárolni indulnak vagy egy étterem felé veszik az irányt. Neked köszönhetik, hogy a nápolyi helyett sárgarépa, a tökös rétes helyett pedig sütőtök kerül a tányérukra, a kosarukba. Te biztatod őket gondolatban, amikor kecsesen elhaladnak a liftajtó mellett és a lépcsőt használják, legyen az akár egy tízemeletes épület! Bizony, az igazán eltökélt és különösen fitt vendégeid még erre is képesek, ezért megérdemlik, hogy egy kicsit te is megerőltesd magad. A munkát nem végezheted el helyettük, de jócskán lerövidítheted a nyújtás és a búcsú közötti időszakot, vagyis azt, amikor a fizetésre kerül a sor. Hogy hogyan? Ha van mobiltelefonod, akkor csak egy alkalmazást kell letöltened ahhoz, hogy a mobilodból varázsütésre Telefonterminál legyen.

Tudjuk, hogy ha edzésről van szó, tőled nem lehet lehetetlent kérni. Ha a vendégeidnek csak egy kívánsága lehetne, az talán csak annyi lenne, hogy kártyával is fizethessenek nálad.

Miért érdemes teljesíteni ezt a kívánságot? Mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Képforrás: Shutterstock

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Ezek is érdekelhetnek