A tél mostani szakaszára érkeztek meg a valódi hidegek – és bár ez még mindig nem hasonlít a régi, fogvacogtató téli évszakra, azért egyre gyakrabban ébredünk fagyra, ráadásul a mínuszok sokszor nap közben is megmaradnak. Ha ez nem lenne elég, az időjárás komoly szélviharokkal is „kedveskedik” nekünk. Az arc hidratálása, a bőrápolási praktikák ilyenkor még fontosabbá válnak. Szakember nélkül ezeket nem egyszerű elvégezni, ne lepődj meg, ha hirtelen megtelik a foglalási naptárad. Ahogy azon se, ha bankkártyával szeretnének fizetni nálad a vendégeid. Inkább készülj fel a ma már alapvető ügyféligényre!

A februárihoz hasonló időjárási körülmények miatt sokak számára válik fontossá egy kozmetikus szakértelme. A tél utolsó hónapja eddig komoly mínuszokat, hatalmas szeleket hozott. A melléjük társuló szárazság káros hatással lehet mindannyiunk bőrére. Ilyenkor különösen fontos a száraz bőrsejtek szakszerű eltávolítása, az általános ápolás, a ráncok, pattanások vagy éppen a pigmentfoltok kezelése. Ugyanakkor egy pihentető arcmasszással vagy egy tápláló pakolással is csodákat művelhetsz megfáradt vendégeid külsejével. Tudod mi az, ami még inkább az ő kényelmüket szolgálja? A bankkártyás fizetési lehetőség. Ne csak az arcbőr, a vállalkozásod is frissüljön! Ezt most elérheted egy egyszerű terminállal, amivel akár még több ügyfelet szerezhetsz.

Egy sikeres vállalkozáshoz ma már nem elegendő a szakértelem és az adott területen való maximális jártasság. Hiába tudsz mindent a megfelelő kozmetikumokról, a hidratáltságról, vagy éppen a feszes bőr titkáról, ha nem fejleszted vállalkozásod, ez akár kevésnek is bizonyulhat. A bankkártyás fizetési lehetőséget a vendégek ma már ugyanúgy elvárják, mint a kedves szavakat, a kényelmes széket, a szalonban uralkodó nyugodt hangulatot. Ha csak készpénzzel fizethetnek nálad, egy idő után – legjobb esetben is – csak a régi ügyfeleidet tudod megtartani, akiknek bár ugyanolyan kényelmetlen ez a megoldáshoz, mint bárki másnak, de ragaszkodnak hozzád. A legtöbben ugyanis közülük is inkább kártyával fizetnének, az új, potenciális vendégek pedig ma már szinte csak olyan helyet keresnek, ahol nem több, csupán egy mozdulat a fizetés. Ne zárkózz el tőlük, nyiss az újra, mert ez a fejlődés útja!

Segítünk számodra a döntésben néhány fontos érvvel. Az elszámolt forgalmadból te is akár egyetlen gombnyomással időben befizetheted a számláidat. Azt se feledd, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni, így már csak azáltal is több időd marad, hogy nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégeidnek sem. Hogyan válhatsz könnyedén kártyaelfogadóvá? A legegyszerűbben például úgy, ha letöltesz Androidos telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy!

Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is! Ne feledd, hogy az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek