Akármennyire szereti is a gazdi a legjobb barátját, a legtöbb eb életében fölvirrad a nap, amikor akarata ellenére ráncigálják be a kozmetikába, hogy az esős, saras őszi-téli időszak előtt megszabadítsák a fölösleges, elfilcesedett szőrétől. A kutyát ilyenkor nehezen lehet meggyőzni arról, hogy nyugodt lehet, jó kezekben van, a gazdája viszont biztosan hálás lesz, ha kutyakozmetikusként a fazonigazítás végeztével megkönnyíted a dolgát és lehetővé teszed számára a gyors és gördülékeny kártyás fizetést!

Ha úgy hozza a szükség, hogy esőben kell útra kelnünk a kedvencünkkel, vagy a sétánk közben váratlanul leszakad az ég, nem sok választásunk marad: lehet, hogy a praktikum fontosabbá válik a külcsínnél. Előfordul, hogy az eb számára kényelmetlen (eső)kabátot vagy tappancsvédőt kell ráadnunk, sőt, olykor még a hajszárító is előkerülhet, ha kistestű a kutya és nem szeretnénk, hogy megfázzon otthon. Nagytestű kutyáknál is bevethető a házi szárítás, de hadd áruljuk el, hogy egy komondor esetében vagy a gazdi, vagy az eb fog látványosan ráunni a több órás műveletre! Ezért fontos, hogy a hűvösebb, csapadékosabb idő beköszöntével egy szakembernél, azaz egy kutyakozmetikusnál is megforduljon a négylábú. A nyírás mellett ilyenkor érdemes ellenőrizni, hogy nincs-e benőtt körme, ami fájdalmat okoz, vagy olyan bőrproblémája, amit a vastag téli bunda alatt nehezebben lehet majd észrevenni. Ha kellő szakértelemmel és türelemmel fordulsz a vendégeid felé, valószínűleg fölkeresnek legközelebb is. Ha viszont lehetővé teszed a gazdi számára a kártyás fizetést, akkor biztosan továbbítja a telefonszámodat az ismerőseinek is! Hogy ezenkívül miért érdemes nyitnod a digitális megoldások felé? Elmondjuk!

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek